2019 Kaila Hou Kina 45 Degere American Jic Loko Kuloko 74 Degere i loko Cone Corrugated Paipu Carbon Steel Hui PPR Pono Hoʻokahi ʻāpana Hose

ʻO ka wehewehe pōkole:


Huahana Huahana

FAQ

Huahana Huahana

Hoʻopili i ke kumu o ka "Super Quality, Satisfactory service", Ke hoʻoikaika nei mākou e lilo i hoa ʻoihana maikaʻi no ʻoe no 2019 New Style China 45 Degree American Jic Internal Thread 74 Degree Inner Cone Corrugated Pipe Carbon Steel Joint PPR Fittings One Piece Hose Fittings , Ke makemake nei mākou i mua i ka hui nui ʻana me nā mea kūʻai aku ma waho e hilinaʻi ana i nā uku like.E ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou no ka hohonu hohonu!
Hoʻopili i ke kumu o "Super Quality, Satisfactory service", Ke hoʻoikaika nei mākou e lilo i hoa ʻoihana maikaʻi no ʻoePākuʻi Hydraulic Kina, ʻO nā mea hoʻohui wai hydraulic, Loaʻa iā mākou ma mua o 100 mau hana i loko o ka mea kanu, a he 15 pū kekahi hui hana e lawelawe i kā mākou mea kūʻai aku ma mua a ma hope o ke kūʻai ʻana.ʻO ka maikaʻi maikaʻi ke kumu nui no ka ʻoihana e kū i waho o nā mea hoʻokūkū ʻē aʻe.ʻO ka ʻike ʻana ʻo Believing, makemake ʻoe i ka ʻike hou aku?E hoʻāʻo wale i kāna mau huahana!

Nā ʻāpana hāmeʻa

paipu u-pvc no ka lako wai
1. Mea: Poly Unplasticized (Vinyl Chloride)
2. Paʻi Paʻi: 0.63Mpa, 0.8Mpa, 1.0Mpa, 1.25Mpa, 1.6Mpa
3. Nui: piha 20mm ma o 630mm loaʻa
4. Nā waihoʻoluʻu:Gy, keʻokeʻo a i ʻole nā ​​kala ʻē aʻe i loaʻa ma ke noi
5. Hoʻolako ʻia ke ʻano: Plain end pipe,bell end pipe a gasketed pipe me 4m, 5.6m,5.8m a i ʻole ka loaʻa ʻana o ka lōʻihi ma ke noi.

ʻO ka maikaʻi o ka paipu wai PVC
1.Competitive kumukūʻai.
2.Continuance lawelawe a me ke kākoʻo.
3.Diversified waiwai 'ike akamai limahana.
4. Hoʻohui papahana R&D maʻamau.
5.Application akamai.
6.Quality, hilinaʻi a me ke ola huahana lōʻihi.
7. Mature, hemolele a maikaʻi, akā maʻalahi hoʻolālā. Hoʻopili i ke kumu o "Super Quality, Satisfactory service", Ke hoʻoikaika nei mākou e lilo i hoa ʻoihana maikaʻi no ʻoe no 2019 New Style China 45 Degree American Jic Internal Thread 74 Degree Inner Cone Corrugated Pipe Carbon Steel Joint PPR Fittings One Piece Hose Fittings, Ke makemake nei mākou i mua i ka launa pū ʻana me nā mea kūʻai aku ma waho e hilinaʻi ana i ka uku like.E ʻoluʻolu e hoʻokaʻaʻike mai iā mākou no ka hohonu hohonu!
2019 New Style China Hydraulic Fitting, Hydraulic Hose Fittings, Loaʻa iā mākou ma mua o 100 mau hana i loko o ka mea kanu, a he 15 pū kekahi pūʻulu hana e lawelawe i kā mākou mea kūʻai aku ma mua a ma hope o ke kūʻai ʻana.ʻO ka maikaʻi maikaʻi ke kumu nui no ka ʻoihana e kū i waho o nā mea hoʻokūkū ʻē aʻe.ʻO ka ʻike ʻana ʻo Believing, makemake ʻoe i ka ʻike hou aku?E hoʻāʻo wale i kāna mau huahana!



  • Mua:
  • Aʻe:

  • E kākau i kāu leka ma aneʻi a hoʻouna mai iā mākou

    Palapala noi

    Paipu lalo

    Paipu lalo

    Pūnaehana wai

    Pūnaehana wai

    Pūnaehana Waiwai

    Pūnaehana Waiwai

    lako lako

    lako lako